Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Tomislav, nabava

Referent u odjelu nabave
Što si znao o Lidlu prije nego si zaposlen ovdje?

O Lidlu nisam znao mnogo toga, znao sam samo da je to trgovina koja se razlikuje od drugih jer ima dosta svojih privatnih robnih marki i da su cijene jako pristupačne u odnosu na druge trgovine .

Kako je izgledao selekcijski postupak i proces uvodnog školovanja?

Selekcijski postupak mi je bio jako zanimljiv jer je bio sadržajan i sva testiranja i zadaci koji su ti postavljeni prilikom intervjua za posao pokazuju kako se ozbiljno shvaća odabir prave osobe. Proces uvodnog školovanja je bio jako jednostavan i uopće nije bilo teško shvatiti kako što funkcionira zbog jako dobre organizacije.

Kako izgleda tvoj prosječni radni dan?

Moj prosječni dan je jako dinamičan i stresan jer u nabavi moraš biti u cjelodnevnoj komunikaciji sa svima oko sebe i zbog mnoštva zadataka se moraš moći dobro organizirati i odrediti prioritete. Bez obzira na to, jako sam zadovoljan svojim poslom jer je zanimljiv i sadržajan.

Što najviše voliš u svom poslu?

Najviše volim dinamiku posla i to što ne znaš što novi dan nosi. U Lidlu kao poduzeću volim to što brinu o svima, osjećaš se da postojiš i da nisi samo broj jer misle na sve kako bi im zaposlenici bili sretni i zadovoljni.

Kako bi opisao svoj tim?

Moj tim je jedna jako opuštena i zabavna ekipa. Radimo stresan posao, ali zbog tima kakav jest taj stres se ne primjećuje i zbog tog se svi zadaci mogu lako obavljati.

Je li Lidl ispunio tvoja očekivanja?

Iskreno, nisam se nadao uvjetima koje su mi ponudili pa mogu reći da su mi ispunili sve i iznad očekivanja. Lijepo je znati da si ti taj koji doprinosi tako velikoj tvrtki i jednom od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj i da mu pomažeš da svakim danom bude sve bolji.

Opiši Lidl u tri riječi.

Dinamičan, inovativan, jedinstven.

Još uvijek tražiš posao baš po svojoj mjeri?

Prodaja, skladište, upravljanje nekretninama, IT - kod nas možeš raditi na raznim područjima.

Pronađi nešto za sebe!