Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Selekcijski postupak

Referentica ljudskih resursa

Upute za prijavu

Upute za prijavu na naše natječaje možeš pronaći u nastavku:

Pronađi radno mjesto koje te zanima

Pogledaj naše trenutno otvorene natječaje i odluči koje ti radno mjesto najbolje odgovara. Ako posjeduješ tražene kvalifikacije i kompetencije, javi nam se putem online prijave.

Pretraga poslova

Registriraj se na našem portalu

Prijave na naše natječaje zaprimamo isključivo putem online obrasca. Prije same prijave trebat ćeš se registrirati, kako bi putem svog profila kasnije mogao pratiti status svoje zamolbe. Kad si jednom registriran, možeš se prijaviti na više natječaja bez ponovne registracije. Tvoji korisnički podaci bit će izbrisani 3 mjeseca nakon zadnjeg korištenja sustava.

Ispuni upitnik

Nakon registracije, u prvom koraku ćeš trebati navesti svoje osobne podatke te odgovoriti na nekoliko pitanja vezanih uz radno mjesto.

Reci nam nešto o svojem iskustvu

U sljedećem koraku moći ćeš navesti svoje prethodno radno iskustvo i kratko ga opisati: gdje si prethodno radio, na kojoj poziciji i koliko dugo.

Zašto Lidl?

Motivacijsko pismo nije obavezno, ali puno nam znači. U njemu kratko objasni što te privuklo natječaju za koji se javljaš te zašto si baš ti pravi kandidat za to radno mjesto!

Priloži svoj životopis

Najvažniji dio prijave je svakako tvoj životopis. Osim njega, ovdje možeš priložiti i ostalu dokumentaciju koju smatraš potrebnom, kao npr. diplomu ili dodatne certifikate.

Provjeri upisane podatke

U posljednjem koraku prijave još jednom provjeri unesene podatke. Posebno pripazi jesu li ispravno uneseni broj telefona i e-mail adresa kako bismo te naknadno mogli kontaktirati.

Pošalji prijavu!

Hvala ti na trudu i poslanoj prijavi! Nakon isteka natječaja i pregleda svih prijava, kontaktirat ćemo te s povratnom informacijom o daljnjim koracima.

Cheer
Referentica u opuštenom razgovoru s kolegicom
Monika

Dodatni savjeti za prijavu

Dokumenti koje prilažeš uz prijavu moraju ispunjavati određene uvjete. Prije nego pošalješ prijavu, provjeri sljedeće:

  • dokumenti trebaju biti u .pdf ili .docx formatu
  • veličina dokumenta ne smije prelaziti 6MB
  • dokumenti trebaju sadržavati sve relevantne informacije

Prijava putem mobilnog uređaja

Prijaviti se možeš i putem mobilnog uređaja ili tableta.

Nužno je jedino da na uređaju imaš pohranjen životopis i motivacijsko pismo u .pdf ili .docx formatu kako bi ih mogao priložiti uz prijavu.

Spreman za prijavu? Prijavi se na jedno od trenutno otvorenih radnih mjesta.

Imaš poteškoća s prijavom? Ovdje pronađi nekoliko savjeta:

Tijek selekcije

Uspješno si završio prijavu, poslao sve potrebne dokumente i ne znaš koji su daljnji koraci? Pregledat ćemo tvoju zamolbu te se javiti s povratnom informacijom po završetku natječaja. Niže možeš pročitati kako izgleda naš uobičajeni selekcijski postupak.

Prijava i pregled životopisa

Nakon isteka roka za prijavu navedenog na oglasu, trebat će nam nekoliko dana za pregled svih pristiglih životopisa. Kandidati koji najbolje odgovaraju traženim uvjetima u samom oglasu bit će pozvani na sljedeći krug selekcije. O prolasku u sljedeći krug bit ćeš obavješten najkasnije 2 tjedna nakon isteka roka za prijavu.

Predselekcija

Ovisno o vrsti pozicije za koju si se prijavio, u prvom koraku selekcije pozvat ćemo te na online testiranje ili obaviti s tobom telefonski intervju.

Online testiranje

Online testu možeš pristupiti putem linka kojeg ćemo ti poslati u e-mailu. Test možeš riješiti na svom računalu u udobnosti vlastitog doma, u vrijeme kad tebi odgovara. Online testom najčešće želimo dobiti uvid u tvoje osobine ličnosti, kognitivne sposobnosti te razinu poznavanja jezika kojeg radno mjesto zahtijeva.

Telefonski intervju

Kroz maksimalno 30 minuta telefonskog intervjua želimo steći prvi dojam o tebi i tvojoj motivaciji. Osim toga, važno nam je i objasniti ti detalje pozicije za koju si se prijavio, kako bismo osigurali da su nam očekivanja usklađena. Dodatno, ovo je prilika i da nam ti postaviš svoja pitanja kako bi dobio bolju sliku o tome što te očekuje kod nas.

Selekcija

U ovom koraku selekcije želimo te osobno upoznati. To može biti putem video intervjua, osobnog razgovora ili testnog dana.

Razgovor za posao

Prilikom razgovora za posao želimo saznati više o tebi i tvom dosadašnjem radnom iskustvu. Osim toga, želimo provjeriti razinu kompetencija koje radno mjesto zahtijeva te kako se baš ti možeš uklopiti u tvrtku i naš tim. Ovisno o vrsti pozicije za koju si se prijavio, razgovor može trajati između 30 i 60 minuta.

Testni dan

Tijekom testnog dana (assessment centra) možeš očekivati rješavanje nekog zadatka, poput intervjua, prezentacije, igranja uloga ili sličnih vježbi. Na ovaj način ćemo steći bolju sliku o tvojim kompetencijama i načinu razmišljanja.

Odluka

Ako si nas kroz prethodne korake uvjerio da si baš ti prava osoba za nas, kontaktirat ćemo te s našom ponudom i dogovoriti se oko mogućeg početka rada. S druge strane, ako je bilo kandidata za koje smo procijenili da će se bolje uklopiti u naš tim, to ne znači da trebaš odustati. Svaki natječaj je nova prilika te nam se uvijek možeš ponovno javiti za radno mjesto koje te zanima.

Dobrodošao u Lidl!

Tvoja Lidl priča započet će Danom dobrodošlice na kojem ćeš upoznati našu tvrtku, svog mentora te svoj budući tim. Nakon toga, proći ćeš uvodno školovanje kako bi stekao detaljniji uvid u naš način poslovanja i uspješno preuzeo nadolazeće zadatke. Dobrodošao!

Personal Growth

Često postavljena pitanja

Ikona_tim
Kontaktirati nas možeš na:

Sektor Ljudskih resursa


E-Mail: posao@lidl.hr

Kneza Ljudevita Posavskog 53, Velika Gorica