Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Zaštita osobnih podataka

Informacije o zaštiti osobnih podataka na našoj internet stranici, našem portalu za zapošljavanje i prilikom obrade Vaše prijave

Radujemo se Vašem zanimanju za zaštitu podataka u LIDL HRVATSKA d.o.o. k.d. Želimo vam ponuditi sigurno  iskustvo prilikom posjete našeg online portala i  prilikom prijave za posao u LIDL HRVATSKA d.o.o. k.d.  (web stranica karijera i portal za zapošljavanje). Zaštita Vaših osobnih podataka je samo jedan od načina da vam ponudimo kvalitetnu uslugu.

 

1. Na web stranici karijera

U ovom tekstu možete saznati na koji način i u kojoj mjeri se Vaši osobni podaci obrađuju kada posjetite našu web stranicu karijera. Osobni podaci su informacije kojima Vas se izravno ili neizravno identificira odnosno može identificirati. Kao zakonska osnova koja uređuje zaštitu podataka te uvjete za obradu Vaših podataka primjenjujemo prije svega Opću uredbu o zaštiti podataka (eng.: General Data Protection Regulations, dalje u tekstu: GDPR).

 

2. Portal za zapošljavanje (kreiranje profila kandidata)
 

U sljedećim odjeljcima ćemo vas uputiti u to koje podatke obrađujemo kada koristite naš portal za zapošljavanje i kad se registrirate/kreirate svoj profil kandidata ili se direktno prijavljujete za poziciju.

Postoji nekoliko načina da napravite prvi korak prema svojoj karijeri u Lidlu:
 

  • Možete se registrirati na portalu za zapošljavanje i aktivno kreirati svoj profil kandidata davanjem podataka o sebi i učitavanjem dokumenata, što je osnova za sve buduće prijave.
     
  • Ako je dostupno, možete koristiti opciju prijave bez korisničkog profila da se prijavite na oglas za posao – to je najbrži način prijave za otvoreno radno mjesto u Lidlu. Vaš profil kandidata automatski se kreira za vas.
     
  • Možete upotrijebiti obrazac za prikupljanje podataka da se registrirate za naš skup talenata. Vaš profil kandidata automatski se kreira za vas
3. Prilikom prijave

U sljedećem odjeljku ćemo objasniti koje Vaše podatke obrađujemo kada se prijavljujete za određenu poziciju.

4. Vaša prava koja imate kao ispitanik