Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Upoznaj radna mjesta u našim skladištima!

Skladišni radnici

Rad u našim skladištima

Zahvaljujući našim procesima skladištenja, osiguravamo da su police u našim trgovinama pune. U pozadini nisu samo vrhunski logistički sustavi i detaljni procesi, već na tome radi i tim naših skladišnih zaposlenika. Više o našim skladištima možeš pročitati u nastavku.

Iskustva naših skladišnih radnika

Često postavljena pitanja

Ovdje možeš pronaći odgovore na najčešće postavljena pitanja o radu u našim skladištima.

Jaska skladište

Do 2011. godine Lidlove trgovine opskrbljivao je naš logističko-distributivni centar u Jastrebarskom, a zbog velike ekspanzije izgrađen je i drugi centar u Perušiću. Lidlov logistički centar „Perušić“ svečano je otvoren 12. siječnja 2012. godine. Oba logistička centra sastoje se od zatvorenog skladišnog prostora i uredsko-administrativnih prostorija. Iz logističko-distributivnih centara svakodnevno se dostavlja roba u sve trgovine, a s ciljem osiguranja dnevno svježih proizvoda. LC Jastrebarsko opskrbljuje trgovine od Karlovca do Vukovara, dok se LC Perušić brine da naša roba stigne u trgovine od Umaga do Dubrovnika.

Zainteresiran si za rad u skladištu?

Ako se pronalaziš u našem načinu rada i želiš postati dio našeg tima, pogledaj naše trenutno otvorene natječaje i prijavi se!

Trenutno otvoreni natječaji
Ikona_tim
Kontaktirati nas možeš na:

Sektor Ljudskih resursa


E-Mail: posao@lidl.hr

Kneza Ljudevita Posavskog 53, Velika Gorica
LC Perušić

Logističko distributivni centar