Manje je više! Više za vas!
Prijava Prijava Bookmark Bookmark

Otvoreni natječaji u Hrvatskoj

Lidl kao internacionalna tvrtka poštuje raznolikost kultura, a naše vrijednosti su učinkovitost, dinamičnost i pravednost. Upravo zbog toga nalazimo se na vrhu ljestvice poželjnih poslodavaca te smo dobitnik certifikata Poslodavac Partner. Postani i ti dio našeg uspješnog tima!

OTVORENI NATJEČAJI
Pretraga poslova
Skladišni radnici

Upoznaj radna mjesta u našim skladištima!

Rad u našim skladištima

Zahvaljujući našim procesima skladištenja, osiguravamo svakodnevno pune police u našim trgovinama. No, u pozadini nisu samo vrhunski logistički sustavi i detaljni procesi, već na tome radi i jak tim naših skladišnih zaposlenika. Više o našim skladištima možeš pročitati u nastavku.

Iskustva naših skladišnih radnika

Skladišna radnica na viličaru
Anamarija: Dolaskom u Lidl prvi sam put dobila priliku istaknuti se svojim radom, što me potaknulo na daljnji trud i napredovanje.
Skladišni radnik prevozi robu viličarom
Kristijan: Svaki posao shvaćam po principu da težim k tome da budem najbolji. Osjećam se dobro znajući da je još jedan dan uspješno završen i da sam velikim dijelom sam zaslužan za to.
Skladišna radnica s kutijama
Martina: Svaki početak je težak jer je sve novo i nepoznato, ali ne morate se brinuti jer ćete dobiti mentora koji se brine da vam sve detaljno objasni.
Carinska deklarantica u popisivanju robe u skladištu
Marina: Posao koji radim je važan, svjesna sam svoje odgovornosti te ga odrađujem najbolje što znam i mogu. Sretna sam što sam dio tima u kojem radim i koji mi pruža mogućnosti za napredak.

Često postavljena pitanja

Ovdje možeš pronaći odgovore na najčešće postavljena pitanja o radu u našim skladištima.

Jaska skladište

Do 2011. godine Lidlove trgovine opskrbljivao je naš logističko-distributivni centar u Jastrebarskom, a zbog velike ekspanzije izgrađen je i drugi centar u Perušiću. Lidlov logistički centar „Perušić“ svečano je otvoren 12. siječnja 2012. godine. Oba logistička centra sastoje se od zatvorenog skladišnog prostora i uredsko-administrativnih prostorija. Iz logističko-distributivnih centara svakodnevno se dostavlja roba u sve trgovine, a s ciljem osiguranja dnevno svježih proizvoda. LC Jastrebarsko opskrbljuje trgovine od Karlovca do Vukovara, dok se LC Perušić brine da naša roba stigne u trgovine od Umaga do Dubrovnika.

Zainteresiran si za rad u skladištu?

Ako se pronalaziš u našem načinu rada i želiš postati dio našeg tima, pogledaj naše trenutno otvorene natječaje i prijavi se!

Trenutno otvoreni natječaji
Jaska skladište
Ikona_tim
Kontaktirati nas možeš na:

Sektor Ljudskih resursa


E-Mail: posao@lidl.hr

Kneza Ljudevita Posavskog 53, Velika Gorica
LC Perušić

Logističko distributivni centar