Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Petra, računovodstvo i financije

Referentica u komunikaciji s kolegom
Koji su zadaci referenta u računovodstvu?

Neki od zadataka su knjiženje ulaznih računa, pregledavanje knjiženja prethodnog dana, izdavanje izlaznih faktura, isknjiženje imovine prilikom uništenja ili prodaje, knjiženje blagajni, unos matičnih podataka dobavljača, obrada vraćenih računa te drugi dnevni i mjesečni zadaci koji se odrađuju u odjelu.

U Lidl si došla kao student – kako si čula za Lidl i zbog čega si se odlučila prijaviti? Kako je izgledao tvoj put u Lidlu do danas?

U Lidl sam došla kao student. Bila sam apsolvent i bilo mi je važno da nađem posao u struci tako da sam svakodnevno pratila portale „Poslovi-MojFaks“ i „Studentski poslovi“. Bio je objavljen oglas za studenta u administraciji tako da sam poslala molbu. Pozvali su me na razgovor i tako je sve počelo.

Kako je izgledao tvoj selekcijski postupak?

Pozvana sam na razgovor i tokom razgovora sam se osjećala ugodno. Svi su bili jako pristupačni i atmosfera je bila opuštena, a i ljubazno su odgovorili na sva moja pitanja. Prošla sam selekciju i ubrzo su me pozvali da radim u Lidlu kao student.

Što najviše voliš u svom poslu?

Najviše mi se sviđa što svaki dan imam prilike naučiti nešto novo te tako proširujem svoje znanje. Radim ono što volim.

Koji događaj posebno pamtiš?

Rođendane ljudi iz tima :) svaki rođendan proslavimo u opuštenoj i ugodnoj atmosferi.

Kako bi opisala svoj tim?

Svoje kolege bih opisala kao prijatelje. Oni svakodnevno obogaćuju moj radni dan, te mi pomažu u mom daljnjem profesionalnom razvoju. Iako smo svi različiti, mogu reći da se dobro slažemo i uvijek smo jedni drugima tu za savjet i pomoć. Atmosfera je uvijek pozitivna, međusobno se razumijemo i u takvom okruženju najbolje funkcioniramo te posao obavimo s lakoćom i osmjehom.

Bi li preporučila Lidl drugima?

Da, Lidl bih preporučila kao dobrog i korektnog poslodavca koji poštuje svoje zaposlenike.

Kako vidiš svoju budućnost u Lidlu?

U današnje vrijeme je teško predvidjeti što će biti za par godina, ali se nadam da ću usavršavati svoje poslovne vještine i biti i dalje dio Lidl obitelji.

Opiši Lidl u 3 riječi.

Radno, zabavno i dinamično.

Još uvijek tražiš posao baš po svojoj mjeri?

Prodaja, skladište, upravljanje nekretninama, IT - kod nas možeš raditi na raznim područjima.

Pronađi nešto za sebe!