Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Martina, skladišna radnica

Skladišna radnica u skladištu
Kako si saznala za radno mjesto skladišnog radnika Lidlu?

Za Lidl sam saznala preko web stranice i prijatelja poznanika koji rade ovdje u skladištu. Počela sam raditi prošle godine. Prijavila sam se putem online prijave i nakon kratkog vremena dobila odgovor, odnosno poziv da dođem na razgovor za posao. Otišla sam na razgovor, gdje mi je ispričano o tome kako i što se radi u skladištu i nekako sam se odmah prepoznala u tom poslu. Nakon par dana sam dobila povratnu informaciju da sam primljena, što sam vrlo rado prihvatila.

Kako izgleda posao skladišnog radnika?

U početku sam morala položiti za viličara. Normalno sam išla na predavanja i zatim na polaganje ispita. Kao i svi, i ja sam bila skeptična kako ću to položiti, ali vjerujte, to vam nije ništa strašno. A općenito, posao radnika u skladištu je da vozi viličara na kojeg stavi dvije palete i komisionira, odnosno priprema naručenu robu za dostavu u određenu trgovinu.

Što najviše voliš u svom poslu?

U svom poslu volim to sto je sve dinamično i svaki trenutak je ispunjen. Vrijeme nam doslovno proleti dok si rekao keks. Osim toga, tim je zaista za pohvalu, svi su tu za sve i uvijek su spremni pomoći jedni drugima.

Jesi li dobivala podršku prilikom uhodavanja u posao?

Naravno da sam dobivala podršku. Odmah na početku su mi svi rekli da im se slobodno obratim ako mi nešto ne bi bilo jasno ili sam trebala pomoć oko posla. Svaki početak je težak jer je sve novo i nepoznato, ali ne morate brinuti jer svatko dobije mentora koji se pobrine da vam sve lijepo objasni i da vas sve što trebate znati nauči kako bi što prije samostalno počeli raditi.

Opiši Lidl u 3 riječi.

Zanimljivo, dinamično, timski.

Još uvijek tražiš posao baš po svojoj mjeri?

Prodaja, skladište, upravljanje nekretninama, IT - kod nas možeš raditi na raznim područjima.

Pronađi nešto za sebe!