Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Marina, deklarantica u logistici

Carinska deklarantica u popisivanju robe u skladištu
Ovdje si već 9 godina – što si znala o Lidlu i o poslu skladišnog radnika prije nego si zaposlena?

O Lidlu sam znala samo da je jako dobra firma, u što sam se uvjerila i u ovih 9 godina rada. O samom poslu skladišnog radnika nisam znala puno, većinu ovog što znam sam naučila tek nakon što sam se zaposlila.

Zbog čega si se odlučila na rad u Lidlu?

U to vrijeme sam aktivno tražila posao. Vidjela sam otvoreni natječaj za skladišnog radnika u Lidlu, poslala molbu sa životopisom, kroz kratko vrijeme sam bila pozvana na razgovor i nakon toga sam dobila priliku za posao. Budući da volim izazove, ovo je za mene bio pogodak! Moram priznati da se u ovih 9 godina puno toga promijenilo na bolje i ispunila su se mnoga moja očekivanja.

Kako se tvoj posao promijenio u zadnjih 9 godina?

U Lidl sam došla 2010. godine te sam svoju karijeru započela kao skladišna radnica. U ljetu 2015. sam dobila priliku za napredovanjem te sam od tada na poziciji carinskog deklaranta. To me izuzetno razveselilo i dalo mi je motivaciju i dodatnu želju za radom! Lidl kao poslodavac mijenja se kroz vrijeme samo na bolje, što je i vidljivo kroz godine i sve bolje rezultate. Ponosna sam što je tako, što idemo u korak s vremenom, svakim danom težimo novom cilju i na samom vrhu smo kao najbolji poslodavac.

Što najviše voliš u svom poslu?

U svom poslu volim sve, a najviše to što me svakim danom čeka neki novi izazov i zadatak. Svaki dan na poslu je dinamičan i donosi uvijek nešto novo.

Koje bi osobine trebala imati osoba koja je zainteresirana za tvoj posao?

Osoba koja je zainteresirana za moj posao treba biti odana, točna, pouzdana te prije svega komunikativna i spremna za razne zadatke i izazove! Jednom riječju treba voljeti taj posao!

Opiši Lidl u 3 riječi.

Sigurna budućnost, radoholičar i moćan, jako moćan poslodavac!

Još uvijek tražiš posao baš po svojoj mjeri?

Prodaja, skladište, upravljanje nekretninama, IT - kod nas možeš raditi na raznim područjima.

Pronađi nešto za sebe!