Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Ljubinko, voditelj trgovine

Voditelj trgovine
Kako je izgledao tvoj put u Lidlu?

Moj put u Lidlu počeo je na zaista neuobičajen način. Naime, prije 12 godina sam radio kao zaštitar i čuvao Lidl trgovinu dok se otvarala. Bilo mi je dosadno 12 sati sjediti i gledati u prazno pa sam želio aktivniji posao. Tadašnja voditeljica je primijetila moj stav, ponašanje i zalaganje pa mi je ponudila ugovor na pola radnog vremena koji sam objeručke prihvatio. Već nakon pola godine ponuđen mi je ugovor na puno radno vrijeme, zatim nakon dvije ugovor za zamjenika voditelja, a voditelj trgovine sam već 8 godina.

Koji su zadaci voditelja trgovine?

Moje radno mjesto uključuje planiranje, organiziranje, motiviranje, vođenje i kontroliranje. Od mene se očekuje da zadane ciljeve ostvarim s ljudima i resursima koji su mi na raspolaganju te da budem motivator, podrška i uzor svojim zaposlenicima. Moram biti poduzetan, dosljedan i predan poslu.

Kako bi opisao svoj tim?

Moj tim je proaktivan, prijateljski raspoložen, solidaran i vrijedan. Snažni smo onoliko koliko je jaka naša najslabija karika i s pravom nosimo naziv Tim.

Kako vidiš svoju budućnost u Lidlu?

U budućnosti se vidim na nekoj poziciji gdje ću moći još više pomoći trgovini u učenju, organiziranju  i provođenju svega što je potrebno da bi trgovina funkcionirala što je bolje moguće.

Po čemu je Lidl drugačiji od drugih poduzeća?

Lidl je izuzetno zahtjevan, ali istovremeno daje benefite koje drugdje nije lako naći. Isto tako, u Lidlu treba biti spreman na suradnju i izuzetno aktivan način rada te bih još rekao da se ovdje trud i rad stvarno isplate.

Kako se Lidl promijenio u zadnjih 12 godina koliko si ovdje?

Lidl se značajno promijenio, naravno na bolje. Modernizacija čini svoje. Od vizualnog identiteta do reorganizacije i optimizacije procesa, vidljive su značajne promjene. Ne bih rekao da su te promjene u skladu s trendovima, rekao bih da smo sad već dugi niz godina mi ti koji postavljaju trendove, a to se najbolje vidi u tome da drugi slijede naše primjere. 

Opiši Lidl u 3 riječi.

Manje je više :)
Proaktivan, snažan, moderan.

Još uvijek tražiš posao baš po svojoj mjeri?

Prodaja, skladište, upravljanje nekretninama, IT - kod nas možeš raditi na raznim područjima.

Pronađi nešto za sebe!