Više za vas!
Prijava
Bookmark

Otvoreni natječaji u Hrvatskoj

Lidl kao internacionalna tvrtka poštuje raznolikost kultura, a naše vrijednosti su učinkovitost, dinamičnost i pravednost. Upravo zbog toga nalazimo se na vrhu ljestvice poželjnih poslodavaca te smo dobitnik certifikata Poslodavac Partner. Postani i ti dio našeg uspješnog tima!

OTVORENI NATJEČAJI
Pretraga poslova
Skladišni radnik na viličaru

Kristijan, skladišni radnik

Što te privuklo Lidlovom oglasu za skladišnog radnika?

Privukla su me stimulativna primanja, koja su ujedno i redovita te pružaju osjećaj sigurnosti. Još je pridonijela činjenica da volim rad u skladištu te me općenito jako zanima cijeli proces koji se odvija unutar skladišta ovakvog tipa.

Jesi li dobio potrebno uvodno školovanje?

Jesam, na početku sam upoznat sa svim osnovnim detaljima, a nakon teorijskog djela mi je dodijeljen mentor s kojim sam u kratko vrijeme naučio osnove da mogu samostalno obavljati poslove komisioniranja. Cijeli proces je trajao tjedan dana.

Kako izgleda tvoj tipičan dan na poslu?

Pri dolasku u skladište zadužujem viličar, prijavljujem se na uređaj na kojem su mi dodijeljeni nalozi koje je potrebno obaviti i krećem sa radom. Pauzu koristim po vlastitom izboru, a nakon završetka i zatvaranja svih naloga se odjavljujem i napuštam skladište.

Što najviše voliš u svom poslu?

Svaki posao shvaćam po principu da težim k tome da budem najbolji. Znam da je nemoguće biti najbolji svaki dan, ali je bitno truditi se. Osjećam se dobro znajući da je još jedan dan uspješno završen i da sam velikim dijelom sam zaslužan za to.

Bi li preporučio Lidl kao poslodavca?

Bih, uvijek. Mjesto rada je čisto i uredno, plaća i dodaci odlični, sigurnost zaposlenja ponajviše ovisi o samom radniku i njegovom ponašanju te o obavljanju dnevnih zadataka. Lidl po mom mišljenju drži do svog radnika, sve što zakon o radu traži se i dobije. Od radnika se ne traži ništa na što radnik potpisom ugovora o radu nije pristao.

Opiši Lidl u 3 riječi.

Red, rad, disciplina.

Još uvijek tražiš posao baš po svojoj mjeri?

Prodaja, skladište, upravljanje nekretninama, IT - kod nas možeš raditi na raznim područjima.

Pronađi nešto za sebe!
Trgovina police