Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Kristijan, skladišni radnik

Skladišni radnik na viličaru
Što te privuklo Lidlovom oglasu za skladišnog radnika?

Privukla su me stimulativna primanja, koja su ujedno i redovita te pružaju osjećaj sigurnosti. Još je pridonijela činjenica da volim rad u skladištu te me općenito jako zanima cijeli proces koji se odvija unutar skladišta ovakvog tipa.

Jesi li dobio potrebno uvodno školovanje?

Jesam, na početku sam upoznat sa svim osnovnim detaljima, a nakon teorijskog djela mi je dodijeljen mentor s kojim sam u kratko vrijeme naučio osnove da mogu samostalno obavljati poslove komisioniranja. Cijeli proces je trajao tjedan dana.

Kako izgleda tvoj tipičan dan na poslu?

Pri dolasku u skladište zadužujem viličar, prijavljujem se na uređaj na kojem su mi dodijeljeni nalozi koje je potrebno obaviti i krećem sa radom. Pauzu koristim po vlastitom izboru, a nakon završetka i zatvaranja svih naloga se odjavljujem i napuštam skladište.

Što najviše voliš u svom poslu?

Svaki posao shvaćam po principu da težim k tome da budem najbolji. Znam da je nemoguće biti najbolji svaki dan, ali je bitno truditi se. Osjećam se dobro znajući da je još jedan dan uspješno završen i da sam velikim dijelom sam zaslužan za to.

Bi li preporučio Lidl kao poslodavca?

Bih, uvijek. Mjesto rada je čisto i uredno, plaća i dodaci odlični, sigurnost zaposlenja ponajviše ovisi o samom radniku i njegovom ponašanju te o obavljanju dnevnih zadataka. Lidl po mom mišljenju drži do svog radnika, sve što zakon o radu traži se i dobije. Od radnika se ne traži ništa na što radnik potpisom ugovora o radu nije pristao.

Opiši Lidl u 3 riječi.

Red, rad, disciplina.

Još uvijek tražiš posao baš po svojoj mjeri?

Prodaja, skladište, upravljanje nekretninama, IT - kod nas možeš raditi na raznim područjima.

Pronađi nešto za sebe!