Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Kristijan, pomoćnik voditelja trgovine

Pomoćnik voditelja slaže vode na police
Kako je izgledao tvoj put u Lidlu?

Moja priča je počela prije otprilike dvije i pol godine kad sam krenuo raditi kao sezonski radnik u poslovnici na Malom Lošinju. Budući da dolazim iz malenog mjesta u Podravini, trebalo mi je vremena da se priviknem na svoj novi život, novo radno mjesto i novu životnu sredinu. Dobra radna sredina i odlični uvjeti poslodavca zadržali su me unatoč tome što sam bio daleko od svoje kuće. U ove 2 i pol godine školovanjem mi je omogućeno napredovanje od sezonskog radnika do pomoćnika voditelja trgovine i vjerujem da uz poticaj neću stati na tome.

Koje zadatke uključuje tvoje radno mjesto?

Budući da radim kao pomoćnik voditelja trgovine, moji zadaci uključuju vođenje i organizaciju smjene te raspoređivanje zadataka kolegama. Nadalje, svakodnevni zadatak mi je pripremiti trgovinu za sljedeći radni dan, što uključuje čišćenje trgovine i slaganje polica. Isto tako, brinem i o pekarskim proizvodima, kako bi sve bilo uvijek dostupno, ali i kako bi se ostvarili ciljevi poduzeća.

Što najviše voliš u svom poslu?

Najzanimljivije u mom poslu je što mi svaki dan nosi novi izazov te što se radi s brojnim i različitim kolegama. Nadalje, jako mi se sviđa mogućnost odlaska na ispomoć u druge trgovine jer mi to iskustvo također donosi brojna nova iskustva i poznanstva.

Kako bi opisao svoj tim?

U ovoj trgovini sam kratko, ali kolege su me primile u svoj tim široke ruke. Svatko od njih je uvijek spreman pomoći i dali su sve od sebe kako bih se osjećao kao dio obitelji i kao da sam od početka s njima. Lidl je moja druga obitelj!

Kako vidiš svoju budućnost u Lidlu?

Nadam se daljnjem školovanju, još puno radnih i sretnih godina te puno uspjeha u radu.

Što bi poručio nekome tko razmišlja o prijavi za Lidl?

Poručio bih svima koji razmišljaju o prijavi za Lidl  da će ovdje biti dobro zbrinuti prvenstveno kao zaposlenici, ali i kao ljudi. Lidl kao poslodavac brine o svakom svom radniku kao o članu svoje obitelji.

Opiši Lidl u 3 riječi.

Kvaliteta, zadovoljstvo, karijera.

Još uvijek tražiš posao baš po svojoj mjeri?

Prodaja, skladište, upravljanje nekretninama, IT - kod nas možeš raditi na raznim područjima.

Pronađi nešto za sebe!