Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Jelena, ljudski resursi

Voditeljica odjela kadrovske administracije
Jedna si od prvih zaposlenica u Lidlu Hrvatska - što si znala o Lidlu prije nego si zaposlena?

Prije Lidla bila sam zaposlena u uredu savjetnika za porez u Njemačkoj i godinu dana sam radila u privatnoj firmi. Pošto sam živjela u Njemačkoj, Lidl mi je bio poznat, znala sam da je trgovački lanac i da se bavi diskontnom prodajom.

Zbog čega si se odlučila pridružiti poduzeću koje je još bilo nepoznato na našem području?

Nakon povratka u RH željela sam raditi u internacionalnom okruženju, a raditi za njemačko trgovačko društvo bilo je ostvarenje moje želje.

Je li Lidl ispunio tvoja očekivanja?

Lidl je od početka ispunio moja očekivanja jer sam od prvog dana konstantno učila i proširivala svoja znanja i vještine. Lidl je trgovačko društvo koje pruža jako puno mogućnosti za osobni razvoj i meni je jako bitno što sam uvijek imala mogućnosti i prilike da učim i ostvarim svoje ciljeve u karijeri.

Kako je izgledao tvoj put u Lidlu do danas?

Zaposlena sam početkom 2003. godine kao tajnica tj. kao referent u financijama i administraciji. Pošto nas je bilo jako malo (4 zaposlenika), imali smo jako puno posla oko zapošljavanja novih ljudi, nabave uredskog namještaja, nabave vozila, plaćanja računa, knjiženja i naravno isplate plaća. Nakon toga radila sam nekoliko godina kao tajnica člana uprave za financije i administraciju, a 2014. sam se pridružila sam se timu ljudskih resursa i od travnja 2015. postala voditeljicom odjela obračuna plaća i kadrovske administracije.

Kako se Lidl kao poslodavac promijenio od svojih početaka 2006. godine?

Lidl se u odnosu na svoje početke puno promijenio i ta promjena prisutna je stalno. S obzirom da je dinamika jedno od osnovnih naših obilježja, Lidl ide u korak s vremenom, prati događanja na tržištu i prednjači kao poslodavac koji puno ulaže u svoje zaposlenike. Istaknula bih mogućnosti usavršavanja, školovanja, stipendija, razne benefite koje imamo, slobodne dane za početak škole, teambuilding itd.

Koji je najbolji dio tvog posla?

Rad s ljudima i rad za druge ljude.

Kako bi opisala svoj tim?

Jako sam ponosna na svoj tim koji bez obzira na sve izazove uvijek uspije savladati sve svakodnevne i nove zadatke, prepreke na koje nailazi i uz svu dinamiku koju nosi priroda posla vlada pozitivna atmosfera i stav da smo mi tu za naše kolege. Svima je jako stalo da svi budu zadovoljni pruženim informacijama i uslugama. Iako smo relativno mladi tim, kolegice su se uspjele povezati s Lidlom i u kratkom vremenu su stvorile ekipu za pobjede. :-)

Koji bi savjet dala nekome tko razmišlja o prijavi za radno mjesto kod nas?

Samo naprijed, samo je nebo granica.

Opiši Lidl u 3 riječi.

Snaga, brzina, učinkovitost.

Još uvijek tražiš posao baš po svojoj mjeri?

Prodaja, skladište, upravljanje nekretninama, IT - kod nas možeš raditi na raznim područjima.

Pronađi nešto za sebe!