Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Borna, nabava

Senior consultant u nabavi voća i povrća
Kako je izgledao tvoj put u Lidlu?

Za Lidl sam prvo čuo od svoje mame, koja je (vjerovali ili ne) uvijek hvalila voće i povrće iz Lidla. Bila je oduševljena svaki put kad bi došla iz kupovine. O Lidlu nisam pretjerano puno toga znao, osim da su bili tada pokrovitelji Večere za 5, da imaju super voće i povrće i da u trgovinama nema glazbe. Prijavio sam se na natječaj jer mi se oglas činio zanimljivim i zadaci koji su se nalazili u oglasu bili su ono čime sam se želio baviti. Moja prijava bila je za radno mjesto tadašnjeg Mlađeg rukovoditelja u nabavi, no s obzirom da nisam imao radnog iskustva primljen sam na nižu poziciju. Prošao sam sve procese školovanja: rad u skladištu, rad u trgovini te školovanje u Njemačkoj u centrali i u skladištu.

Koji su radni zadaci Senior Consultanta u nabavi voća i povrća?

Za moje radno mjesto vrijedi izreka: nikad ne znaš što ti sutra nosi. Posao je jako dinamičan, stresan i zanimljiv. Senior Consultant u nabavi voća i povrća vodi brigu oko kompletnog asortimana, nabave proizvoda, formiranja nabavnih i prodajnih cijena, provjere kvalitete, razno raznih tjednih, mjesečnih i godišnjih planova, plana proizvodnje proizvođača i slično.

Koji je najzanimljiviji dio tvog posla, a što ti je najveći izazov?

Svaki dio mog posla je zanimljiv osim ustajanja ujutro i spremanja za posao :).  A moj najveći izazov je zadovoljstvo kupaca na kraju dana.

Kako bi opisao svoj tim?

Moj tim opisuju riječi - sklad, razumijevanje, kompromis. Atmosfera u timu je prije svega ugodna za rad, vlada međusobno poštovanje i to mi je jako bitno.

Kako postižeš ravnotežu privatnog i poslovnog života?

Trudim se maksimalno ostvariti ravnotežu pravilnom raspodjelom vremena i obaveza i motom što možeš danas ne ostavljaj za sutra.

Kako se promijenio Lidl kao poslodavac u proteklih 6 godina koliko si ovdje?

Sve više se ulaže u zadovoljstvo samih zaposlenika, te uvjete i kvalitetu rada.

Koji bi savjet dao nekome tko razmišlja o prijavi za radno mjesto kod nas?

Uz rad, predanost i strpljenje, moguće je doći do cilja.

Opiši Lidl u tri riječi.

Temeljitost, ustrajnost, uspješnost.

Još uvijek tražiš posao baš po svojoj mjeri?

Prodaja, skladište, upravljanje nekretninama, IT - kod nas možeš raditi na raznim područjima.

Pronađi nešto za sebe!