Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Anamarija, skladišna radnica

Skladišna radnica na viličaru

U Lidlu sam zaposlena godinu dana i već u prvim danima rada bila sam ugodno iznenađena pozitivnim okruženjem i energijom koja vlada. 

Što te privuklo poslu skladišne radnice u Lidlu?

Nisam uvijek radila kao skladišna radnica. Za to sam se odlučila nakon godina rada u trgovinama. Željela sam nešto drugačije i bolje. Oduvijek sam željela raditi u Lidlu, nije mi bilo važno trgovina ili skladište. Kad se otvorio natječaj za radno mjesto skladišnog radnika, prijavila sam se i dobila posao. Dolaskom u Lidl prvi sam put dobila priliku istaknuti se svojim radom, što me potaknulo na daljnji trud i napredovanje.

Što najviše voliš u svom poslu?

U svom poslu najviše volim to što sam u pozitivnom okruženju. Atmosfera u kojoj vlada ozbiljnost prema radu, ali istovremeno dozvoljava i neku primjerenu šalu izvrstan je poticaj za rad. Dobar je osjećaj znati da, onog momenta kada uđem u prostor Lidla, dolazim na mjesto gdje se poštuju moja prava, gdje postoje izazovi, a ne problemi i gdje je komunikacija otvorena i jasna te za cilj ima rješenje svake situacije.

Zbog čega bi netko želio raditi u Lidlu?

U Lidlu bi radili svi :) Preporučila bih ga kao poslodavca jer zaista drži do svojih radnika.

Što te najviše iznenadilo kad si došla Lidl?

Lidl se razlikuje po puno toga. Odlična redovna plaća, slobodni dani, božićnice, nagrade, razni pokloni za djecu, organiziranje obiteljskog dana na kojima ima raznih igri za djecu i još puno toga. 

Što najviše iznenađuje druge kad im pričaš o svom poslu?

Kad o svom poslu pričam drugima, iznenađuje ih to kako uvijek na posao idem sa osmjehom na licu i s voljom, jer znam da idem raditi ono što volim.

Opiši Lidl u 3 riječi.

Spoj ugodno - korisno :)

 

Još uvijek tražiš posao baš po svojoj mjeri?

Prodaja, skladište, upravljanje nekretninama, IT - kod nas možeš raditi na raznim područjima.

Pronađi nešto za sebe!