Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Ana, prodavačica

Prodavačica u pekari
Kako je izgledao tvoj put u Lidlu?

U Lidlu sam počela kao sezonski zaposlenik, po preporuci prijateljice koja je već radila ovdje. Odlučila sam pokušati s prijavom u Šibeniku i dobila sam posao. Radila sam tamo sezonu, nakon čega mi je ponuđeno produljenje sezone u Dubrovniku. To mi je bilo super pa sam nekoliko mjeseci odradila u Dubrovniku. Po završetku sezone sam dobila ponudu za ostanak u Lidlu u Zagrebu kao stalni djelatnik, a i u Dubrovniku su mi rekli da se mogu uvijek vratiti ako želim. Zadnjih godinu dana radim u Zagrebu, ali od početka sljedeće godine se selim u Dubrovnik. Dubrovnik je za mene idealno mjesto i drago mi je da imam priliku i mogućnost dogovora oko mjesta rada.

Koja je razlika između sezonskog i vansezonskog rada?

U sezoni je puno više posla, prometa i robe za slaganje. Puno je dinamičnije nego izvan sezone. Meni je to zanimljivo, volim tako raditi i ponovno bih se odlučila za rad u sezoni. Ne volim biti na jednom mjestu, više volim biti okružena novim ljudima i stjecati nova prijateljstva, što je i jedan od razloga zašto sam odabrala rad u Dubrovniku.

Kako je izgledao tvoj selekcijski postupak?

Selekcijski postupak nije bio kompliciran, sudjelovala sam na prvom krugu razgovora nakon kojeg su mi rekli da će javiti tko je dobio posao, a tko nije. Vrlo brzo nakon toga su me zvali i ponudili sve uvjete rada. Nije bilo puno komplikacija i brzo je bilo odrađeno.

Je li Lidl ispunio tvoja očekivanja?

Svakako. Ponudili su mi napredovanje i školovanje za višu poziciju u Zagrebu, no željela sam ići u Dubrovnik pa sam se morala zahvaliti na toj ponudi. Međutim, vjerujem da ću napredovati i tamo. Osim toga, svi uvjeti su točno onakvi kakvi su obećani i prije samog rada.

Što najviše voliš kod Lidla?

Lidl je trgovina u kojoj svaki novi dan predstavlja nove izazove, svaki dan pomičemo granice, a uvijek ostaje prostora za napredak i poboljšanje. Nije monoton, dozvoljava mi da uložim i energiju i temperament te svojim trudom postignem da kao zajednica rastemo. Često smo proglašavani za najbolju poslovnicu i spoznaja da sam pridonijela da kao tim ostvarimo pohvalu ili nagradu ispunjava me zadovoljstvom. Timski sam igrač i svaki radni dan doživljavam kao svojevrsnu utakmicu gdje možemo pokazati koliko smo dobri i jaki. Lidl ima osjećaja za naš obiteljski život pa sam stoga jako zadovoljna jer mogu uskladiti svoje obveze i privatan život uz posao u Lidlu. Isto tako, uvijek ima mjesta za učenje i napredovanje što me dodatno motivira jer kad savladam jednu stepenicu do savršenstva, zašto se ne popeti na stepenicu više i pokušati i nju savladati?

Opiši Lidl u 3 riječi.

Više za vas :)

 

Još uvijek tražiš posao baš po svojoj mjeri?

Prodaja, skladište, upravljanje nekretninama, IT - kod nas možeš raditi na raznim područjima.

Pronađi nešto za sebe!