Odaberi Lidl

Dualni studij u Lidlu

Ponosan sam na posao
koji radim jer je
dinamičan i nepredvidiv.

Mario, Dualni student

Svijet na dlanu!

Međunarodni dualni studij u Njemačkoj

Dodiplomski studij trgovine održava se u Heilbronnu u Njemačkoj, gdje dobivate znanstveno obrazovanje i školujete se za titulu Bachelor of Arts. Istovremeno stječete praktična radna iskustva u internacionalnoj radnoj okolini i preuzimate odgovornosti rukovođenja.

Faze studija
U teorijskim fazama temelj studija je u području ekonomije, a težište je na trgovini. Tijekom četvrtog teorijskog semestra nudimo Vam mogućnost studentske razmjene izvan Njemačke na partnerskim fakultetima. U fazama prakse počinjete od rada u trgovini, kao što je na primjer slaganje proizvoda na police i rad na blagajni, zatim vodite trgovinu, a potom cijelu regiju. U svakoj fazi prakse preuzimate sve više odgovornosti. U prve dvije godine praksu odrađujete u Njemačkoj, dok na trećoj godini praksu prolazite u Hrvatskoj.

Vaš profil

Trenutno ste maturant gimnazije ili student prve godine ekonomskog fakulteta. Vrlo ste komunikativna osoba i volite surađivati s ljudima. Izrazito Vas zanima trgovina kao grana ekonomije u kojoj vidite svoju buduću karijeru. Posjedujete znanje njemačkog jezika u govoru i pismu minimalno B2 razine i znanje engleskog jezika te se želite školovati u inozemstvu.

Proces selekcije provodi tvrtka Lidl Stiftung & Co. KG (Njemačka). Sva natječajna dokumentacija koju dostavite pri prijavi na ovaj natječaj, bit će proslijeđena tvrtki Lidl Stiftung & Co. KG.

  • 1. god.: 1.400EUR/ mj.
  • 2. god.: 1.600EUR/ mj.
  • 3. god.: 1.800EUR/ mj.
Prijavi se!