Manje je više! Više za vas!
Prijava
Bookmark

Otvoreni natječaji u Hrvatskoj

Lidl kao internacionalna tvrtka poštuje raznolikost kultura, a naše vrijednosti su učinkovitost, dinamičnost i pravednost. Upravo zbog toga nalazimo se na vrhu ljestvice poželjnih poslodavaca te smo dobitnik certifikata Poslodavac Partner. Postani i ti dio našeg uspješnog tima!

OTVORENI NATJEČAJI
Pretraga poslova
Zaposlenici se druže u kantini

Benefiti test

Prodavačica s pekarskim proizvodima
Prodavač u pregledu zamrznutih artikala

Ana, prodavačica

baš je super

Marko, prodavač

baš je odlično

Povijest Lidla

Filijala Varaždin

2020

Otvorena 100. trgovina

Benefiti

2021

Nagrada za upravljanje u kriznim situacijama

2022

otvorena 105. trgovina

calendar

Društveno odgovorno poslovanje i partnerstva

Success Course
Na putu prema sutra

Energetska učinkovitost

U gradnji trgovina posebnu pažnju posvećujemo konceptu niskoenergetske potrošnje i ekološkim standardima. Nastojimo ići u korak s tehničkim inovacijama, osobito u području grijanja, hlađenja i ventilacije. Razvrstavamo otpad i ambalažu te svakodnevno pridonosimo očuvanju okoliša.
First Aid
Humanitarno djelovanje

10 godina suradnje s Caritasom

Tijekom 10 godina suradnje s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije, njihovoj socijalnoj samoposluzi donirali smo proizvoda u vrijednosti 10 milijuna kuna, a povodom obilježavanja 10 godina suradnje donirali smo još 150.000,00 kn.
Food
Podržavamo domaće

Okusi svoj zavičaj

Ovim projektom želimo domaćim proizvođačima voća i povrća omogućiti da svoje proizvode plasiraju na police Lidlovih trgovina te tako potaknuti konkurentnost obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i našim kupcima omogućiti još veći odabir svakodnevno svježeg voća i povrća.
Lidlova igraonica

Kazalište Trešnja i Orašar

U predstavi "Orašar" kazališta Trešnja možete vidjeti drvene igračke iz našeg asortimana, s kojima se djeca i prije same predstave mogu igrati i uživati.
Manje traženja, više paženja

Hrvatska gorska služba spašavanja

Podržavamo naporan i težak fizički rad HGSS-a kroz naše zdrave i svježe namirnice koje im daju snagu u svakodnevnom radu.
Fresh food partner

Suradnja s Hrvatskim rukometnim savezom

Ponosni smo sponzor Hrvatskog rukometnog saveza od 2017. godine te nam je drago što su naši proizvodi vjerni pratitelji hrvatskih rukometaša na njihovim treninzima, utakmicama i putovanjima.