Odaberi Lidl

Puno mi znači što imam
priliku raditi s ljudima kojima
je zaista stalo do njihovog posla.

Ana, Referent

avatar1

Organizacija u Lidlu Hrvatska d.o.o.k.d.

Prodaja

Lidl, Prodaja

Prodaja je izrazito dinamično okruženje u kojem zaposlenici daju maksimum za zadovoljstvo kupaca. Prodaja zajedno s odjelima Organizacije prodaje i Upravljanje robom organizira sve procese u trgovinama i odgovorna je za dnevni promet. Kroz djelovanje, odlučivanje i preuzimanje odgovornosti, prodaja razvija centralne koncepte i definira standarde npr. procese svakodnevnog poslovanja u trgovinama.

Administracija i financije

Administracija, financije, Lidl

Administracija i financije upravljaju svim financijskim tokovima unutar društva i brinu o usklađenosti poslovanja s primjenjivim poreznim, pravnim i računovodstvenim propisima. Financije i administraciju čine sektori: Financije i računovodstvo, Kontroling, Orga/IT te sektor Pravo i GRC.

Centralne službe

Lidl, Centralne službe

Tehnička nabava, logistika i nekretnine su područja unutar Centralnih službi. Tehnička nabava i logistika pružaju podršku Prodaji s ciljem praćenja prodajnih aktivnosti kroz optimalnu prezentaciju i raspoloživost proizvoda. Odjel nekretnina bavi se akvizicijom, gradnjom i održavanjem naših nekretnina. Uredi nekretnina postoje u Centrali, ali i u svakom od Logističko - distributivnih centara.

Nabava

Lidl, nabava

U Nabavi se bira aktualni i budući asortiman. Dio dnevnog poslovanja Nabave je pregovaranje s dobavljačima, kontrola kvalitete proizvoda i usklađivanje ponude sa specifičnostima regija Hrvatske. Nabava uvodi nove artikle na tržište, brine o izgledu ambalaže proizvoda, distribuciji proizvoda i marketingu.

Revizija

Lidl, Revizija

U Centrali djeluje i Sektor revizije, pod kojim se nalazi i naša Služba za kupce. Revizija se bavi kontrolom svih poslovnih procesa naše tvrtke, dok je Služba za kupce zadužena za podršku našim kupcima.

PR

Lidl, PR

Odjel PR djeluje u Centrali, surađuje s medijima te se bavi imidžem tvrtke u javnosti. Sve društvene mreže, donacijski programi, sponzorstva i javne objave o Lidlu također su koordinirane od strane PR odjela.

Ljudski resursi

Sektor ljudskih resursa sastoji se od nekoliko odjela, koji zajedno rade na tome da budemo izvrstan poslodavac našim zaposlenicima. To su odjeli Zapošljavanje i HR marketing, Razvoj kadrova, Obračun plaća i kadrovska administracija te Briga za zaposlenike.