Odaberi Lidl

Kako predati opću prijavu?

Poduzeće smo koje raste te gotovo uvijek imamo otvorene natječaje za radna mjesta koja možete pronaći klikom na „Pretraži poslove“. Ukoliko se želite prijaviti na otvoreni natječaj, molimo Vas da to napravite slijedeći upute za prijave na oglas.

Ukoliko trenutno nije otvoren natječaj koji odgovara Vašem profilu, ali želite se prijaviti za posao kod nas, možete poslati opću prijavu na e-mail adresu posao@lidl.hr. Takve prijave ćemo obraditi i zadržati u našoj bazi kandidata. Kada je Vaša zamolba uvrštena u našu bazu, dobit ćete potvrdu o tome putem e-maila.

Zaštita podataka

Zaštita Vaših osobnih podataka i poštivanje važećih propisa o zaštiti osobnih podataka vrlo su nam važni.

Spremanjem Vašeg životopisa u bazu kandidata, zaposlenici Lidl Hrvatska d.o.o. k.d., koji su uključeni u proces zapošljavanja, imaju pristup podacima koje ste sami naveli u Vašem životopisu (osobni podaci o kandidatu). Vaši osobni podaci su u tom slučaju na raspolaganju odgovornim osobama iz Ljudskih resursa i u pojedinačnim slučajevima odabranim rukovoditeljima na temelju članka 6. stavka 1. točke a) Opće uredbe o zaštiti podataka i članka 9. stavka 2. točke a) Opće uredbe o zaštiti podataka.
U skladu s važećim zakonom, slanjem opće prijave dajete suglasnost za čuvanje Vaših podataka na rok od godinu dana. Istekom tog roka Vaši će podaci biti obrisani.

Vaša prava:
Prema članku 15. stavku 1. Opće uredbe o zaštiti podataka imate pravo na zahtjev i bez naknade dobiti informacije o Vašim osobnim podacima koji su pohranjeni. Osim toga, u skladu sa zakonskim okvirima, imate pravo na ispravak (članak 16. Opće uredbe o zaštiti podataka), brisanje (članak 17. Opće uredbe o zaštiti podataka) ili ograničenje (članak 18. Opće uredbe o zaštiti podataka) obrade Vaših osobnih podataka.
Ako ste podatke koji se obrađuju sami stavili na raspolaganje, imate pravo na prijenos podataka prema članku 20. Opće uredbe o zaštiti podataka. Ako se obrada podataka temelji na suglasnosti prema članku 6. stavku 2. točki a) ili članku 9. stavku 2. točki a) Opće uredbe o zaštiti podataka, možete u bilo kojem trenutku povući suglasnost za buduću obradu, a da to ne utječe na zakonitost obrade prije nego što je suglasnost povučena.


Slanjem opće prijave izjavljujete da ste suglasni da Lidl Hrvatska d.o.o. k.d. obrađuje Vaše osobne podatke u maksimalnom trajanju od jedne godine. Ova je izjava dobrovoljna te se može u bilo kojem trenutku povući za buduću obradu osobnih podataka. Izjava se odnosi i na Vaše osobne podatke koji spadaju u posebnu kategoriju osobnih podataka (sukladno članku 9. stavku 1. Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka).

U gore navedenim slučajevima, kod otvorenih pitanja ili prigovora, možete se obratiti službeniku za zaštitu podataka pisanim putem ili e-mailom.
Osim toga, imate i pravo prigovora kod Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Voditelj obrade prema članku 4. točka 7. Opće uredbe o zaštiti podataka:
LIDL HRVATSKA d.o.o.k.d.
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 53,
10410 Velika Gorica
Tel. +385 1 6651 950
posao@lidl.com


Podaci službenika za zaštitu podataka:
Službenik za zaštitu podataka
LIDL HRVATSKA d.o.o. k.d.
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 53
10410 Velika Gorica
zastita_podataka@lidl.hr

 

Srdačan pozdrav,
Ljudski resursi
LIDL Hrvatska d.o.o. k.d.