Odaberi Lidl

Kako će izgledati
selekcijski postupak
za Start@Lidl?

selekcijski postupak start@lidl

Start@Lidl selekcijski postupak

Kroz ovaj program tražimo Top talente, zato smo predvidjeli i top selekcijski postupak! Učinkovit i zahtjevan, ali zanimljiv i vrlo intuitivan i praktičan. Selekcijski postupak će imati nekoliko koraka, koji će slijediti jedan za drugim prilično brzim tempom. Jedan od naših ciljeva za selekciju je bio i taj da uspijemo upoznati što više kandidata te da naš proces bude zanimljiv i inovativan. S ovim selekcijskim procesom u tome smo i uspjeli, ali kako je proces jedinstven, tako će i termini biti jedinstveni. Zbog toga molimo kandidate da redovito provjeravaju svoj e-mail kako bi na vrijeme vidjeli jesu li pozvani na sljedeći krug.

Prijava

Prijava

Natječaj je otvoren od 16.08. – 10.09.2017. U tom periodu možete se prijaviti. Pročitajte opise radnih mjesta i odlučite za koje se želite prijaviti. Pri ispunjavanju razmislite, odaberite i prijavite se za onu poziciju koja vam najbolje odgovara. Priložite životopis, motivacijsko pismo i presliku diplome ili potvrde o završenom studiju. Ukoliko ćete obraniti diplomski rad tijekom jesenskog roka, navedite datum obrane, a presliku potvrde možete priložiti naknadno. Molimo uzmite u obzir da je motivacijsko pismo sastavni dio prijave.

Predselekcija

Predselekcija

U ovoj fazi mi ćemo pročitati sve prijave i usporediti ih s kriterijima traženim u natječaju. Kandidati koji zadovolje kriterije dobit će pozivnicu za prvi krug selekcije.

Testiranje i video intervju

Test

U prvom koraku dobit ćete pozivnicu za online testiranje. Prvi korak je registrirati se na web stranici, prema uputama u emailu. Nakon registracije, dobit ćete uputu o pristupanju testovima. Za svaki korak (registracija, rješavanje testova) imat ćete na raspolaganju 48 sati. Molimo vas, prije početka rješavanja dobro pročitajte uputu u emailu i uputu na prvoj stranici testa. Tek tada pristupite rješavanju. Po završetku testiranja, pristupite video intervjuu. Video intervju ne održava se u određeno vrijeme, već mu možete pristupiti bilo kada tijekom roka od 48 sati. Pročitajte uputu prije početka i provjerite radi li vam kamera i mikrofon. Kada pokrenete intervju pred sobom ćete vidjeti pitanje. Zatim imate na raspolaganju određeno vrijeme da snimite i pošaljete svoj odgovor. Vaše testove i odgovore ćemo pregledati i odabrati kandidate za Boot camp.

Boot camp

Assessment centar

Boot camp je cjelodnevni događaj kroz koji ćemo mi upoznati vas, ali i vi nas. Birat ćemo jedni druge. Dočekat će vas mnoštvo zabavnih, ali i zahtjevnih zadataka. Nalazit ćete se u različitim simulacijama poslovnih zadataka i morati donositi odluke. U nekima ćete raditi sami, a u nekima u timu. Neki su više intelektualno usmjereni, a u nekima će biti važna i fizička spretnost. Ukoliko postoje bilo kakve prepreke zbog kojih nećete moći izvoditi fizičke zadatke, molimo Vas da nam javite unaprijed kako bismo mogli prilagoditi zadatke. Na kraju dana, mi ćemo jako dobro upoznati vaše poslovne sposobnosti i vještine. Također ćete kroz dan vi imati priliku upoznati nas kao poduzeće, kao i odjel za koji se prijavljujete. Bit će izazovno. Bit će zamorno. Nećete lako prokliziti kroz dan. Ali ako imate hrabrosti iskušati ovaj dan – nećete požaliti. Nekoliko dana nakon Boot campa, javit ćemo tko je Start@Lidl generacija 2017.