Odaberi Lidl

Što je Start@Lidl?

Više informacija o programu

Start@Lidl je jednogodišnji program kroz koji želimo zaposliti najbolje talente koji su tek izašli sa studija i dati im toliko potrebno radno iskustvo.

Start@Lidl jest jedan vid pripravništva, ali smatramo da je izrazito važno svojim zaposlenicima ponuditi atraktivnu naknadu za njihov rad.  Zbog toga je za vrijeme programa Start@Lidl sklopljen ugovor o radu i dobivate mjesečna primanja od minimalno 8.000,00 HRK bruto.


Tijekom 12 mjeseci Startovci dobivaju ciljani specijalistički razvoj u području za koje su se prijavili. Uče od kolega u svoje odjelu, a također prolaze i druge odjele koji su važni da bi mogli stvoriti širu sliku rada u svom stručnom području. Na početku programa dodijeljen je mentor koji je pomoć u prvom susretu s poslovnim svijetom i korporativnom kulturom. Svakim danom dobivat će sve zahtjevnije zadatke i očekivat će se sve samostalniji rad.
Kroz trajanje programa Startovci će zajedno raditi na projektnom zadatku, kroz koji će naučiti kako voditi projekte te se susresti s izazovnom temom koja nije nužno iz njihovog uskog područja rada. Pri radu na projektnom zadatku također dobivaju mentora, koji već ima veliko iskustvo u vođenju projekata. Također Startovci će dobiti uvodno predavanje o temi projekta te dodatne edukacije. Ipak glavnina izrade i prezentiranja projekta je na samim Startovcima.

Ovo je vrlo zahtjevan i izazovan jednogodišnji program. Dinamični smo i kod nas svako radno mjesto traži svakodnevno učenje i brzu prilagodbu uz puno truda i rada. Međutim našim zaposlenicima dajemo mogućnosti za rast, razvoj i učenje kroz brojne edukacije i podršku internih mentora. Uz fer plaću nudimo i brojne dodatne benefite, kao što su dodatak za godišnji odmor, božićnica, sistematski pregledi. Cijenimo organiziranost, pravednost, učinkovitost i dinamiku te želimo osobe koje dijele naše vrijednosti. Puno dajemo, ali puno i tražimo. Idealan smo partner zaposlenicima koji se ne boje posla i izazova.
Imaš li hrabrosti?
Prijavi se!