Odaberi Lidl

Prvi radni dan u Lidlu...

Dobrodošli!

Želimo da se naši novi zaposlenici osjećaju ugodno i dobrodošlo. Zbog toga ćete u prvim danima biti pozvani na Dan dobrodošlice, dobiti svoj start paket, plan uvodnog školovanja i mentora. Vaš trener, nadređeni i Vaši kolege uvijek su Vam na raspolaganju za sva pitanja i rado će Vam pomoći.

Za pitanja koja se ne tiču radnih zadataka, tu je Vaš mentor. Mentor Vam je podrška u uklapanju u novu radnu sredinu, uvest će Vas u našu korporativnu kulturu, pokazati gdje možete provesti pauzu, napraviti kavu ili čaj, otići na ručak. Također će Vam biti podrška u bilo kakvim pitanjima koja možete imati, a da nisu vezana uz radne zadatke.

Kao dodatna podrška tu je i Povjerenik za zaposlenike s Odjelom brige za zaposlenike. To je osoba kojoj se možete obratiti sa svim pitanjima vezanim uz Vaše zaposlenje u Lidlu, kao što su pitanja oko obračuna plaće, radnog vremena, suradnje s kolegama i nadređenim i slično.  Nemojte se bojati postavljati pitanja ili davati ideje! Već je dobro poznato da nema glupih pitanja, a svježe ideje uvijek su dobrodošle.

Želimo Vam ugodne prve dane i puno uspjeha u radnim zadacima!