Odaberi Lidl

Česta pitanja
i odgovori

avatar1

Česta pitanja i odgovori

1.    Kako se mogu zaposliti u Lidlu?

Prvi korak je uvijek pratiti naše otvorene natječaje. Ukoliko zadovoljavate minimalne uvjete, svakako pošaljite službenu prijavu - životopis i motivacijsko pismo. Nakon toga ulazite u selekcijski proces, koji završava zapošljavanjem odgovarajućeg kandidata.

2.    Kolika je u Lidlu plaća?

Naše plaće smatramo poslovnom tajnom, ali kao kandidat za radno mjesto plaću možete saznati na drugom krugu razgovora. U svakom slučaju - držimo do toga da naše plaće budu iznad hrvatskog prosjeka za određeno radno mjesto.

3.    Zašto u Lidlu nema glazbe?

Glavni princip našeg poslovanja je jednostavnost. Toga se držimo u radu ali i u uređenju naših trgovina, zbog toga nema niti glazbe.

4.    Kakve zaposlenike tražite?

Ovo najviše ovisi o konkretnom radnom mjestu koje je otvoreno. Međutim kao generalne karakteristike - cijenimo fleksibilne, marljive i dinamične osobe koje su spremne učiti.

5.    Radi li se u Lidlu i noćna smjena?

U nekim trgovinama se po potrebi radi i noćna smjena. Međutim nije pravilo da se radi noću. Noćni rad je sukladno zakonu dodatno plaćen.

6.    Zapošljavate li studente?

Naravno, vrlo rado zapošljavamo studente. Za studentska radna mjesta također imamo otvorene natječaje - tako da je najbolje pratiti naše stranice i prijaviti se na natječaj.

7.    Hoćete li mi odgovoriti na zamolbu?

 Apsolutno. Na svaku prijavu odgovaramo. Ukoliko niste još dobili odgovor, a prošlo je više od dva tjedna od datuma završetka natječaja, slobodno nam se obratite. Provjerit ćemo u čemu je problem i  osigurati Vam povratnu informaciju čim bude moguće.

8.    Zapošljavate li samo mlade ljude?

Dob nije kriterij za zapošljavanje kod nas. Kandidate procjenjujemo prema radnom iskustvu, obrazovanju te vještinama potrebnim za obavljanje posla.