Više za vas!
Pretraga poslova Prijava Bookmark

Upoznaj radna mjesta u našim trgovinama!

Prodavačica na blagajni uslužuje kupca

Rad u našim trgovinama

Mi smo brzi, jednostavni i učinkoviti, a takav je i rad naših zaposlenika. Ukoliko si timski igrač i zanima te rad u dinamičnom internacionalnom okruženju, svakako pročitaj više o nama u nastavku!

 

Karijerni put u trgovini

Prodavačica u pekari

Prodavač

Naši prodavači brinu o kvaliteti, svježini i vrhunskoj usluzi u trgovinama. Timski su igrači i zajedničkim snagama rade na ostvarenju ciljeva tvrtke. Njihovi radni zadaci uključuju rad na blagajni i usluživanje kupaca, slaganje robe i punjenje polica te održavanje čistoće trgovina.

Pomoćnik voditelja slaže vode na police

Pomoćnik voditelja trgovine

Zadaci pomoćnika voditelja trgovine uključuju brigu o kvaliteti, svježini proizvoda i zadovoljstvu kupaca, uz što preuzimaju i zadatake vođenja smjene te organizacije rada unutar trgovine.

Zamjenica voditelja trgovine pregledava proizvode s prodavačem

Zamjenik voditelja trgovine

Zamjenici voditelja desna su ruka voditeljima trgovine. Osiguravaju kvalitetu i svježinu proizvoda te brinu o zadovoljstvu kupaca. Aktivno rade u trgovini poput prodavača i pomoćnika te zajedno sa voditeljem trgovine i sa svojim timom rade na organizaciji daljnjih zadataka u trgovini.

Voditelj trgovine vrši dnevnu narudžbu artikala

Voditelj trgovine

Voditelji trgovine osiguravaju kvalitetu rada u trgovini te zadovoljstvo kupaca i naših zaposlenika. Uz aktivan rad sa svojim timom u trgovini, voditelji rade na motivaciji zaposlenika, organizaciji i koordinaciji posla u trgovini, školovanju zaposlenika te praćenju brojčanih pokazatelja i postizanju ciljeva trgovine.

Regionalna voditeljica u kontroli svježine voća

Regionalni voditelj prodaje

Naši regionalni voditelji prodaje odgovorni su za 4 do 6 trgovina te vode tim od 30 do 80 zaposlenika. Kontroliraju provedbu naših standarda u trgovini i osiguravaju optimalne rezultate. Vole dinamičnost i uspjeh te uz svakodnevne obaveze ne gube cilj pred očima.

Въвеждащо обучение

Jeste li znali?

Zanimljive činjenice o radu u našim trgovinama

Verkauf-Blumen-1zu1

prosječno 20

zaposlenika u jednoj trgovini

69% voditelja trgovine

počelo je kao prodavač u Lidlu

Verkauf-Basilikum-1zu1

1500

vlastitih robnih marki

75% svih zaposlenika

radi u našim trgovinama

Doznaj kako je raditi kod nas iz prve ruke!

Pomoćnica voditelja trgovine slaže proizvode u rashladnoj vitrini
Zamjenica voditelja trgovine pregledava proizvode s prodavačem
Voditelj trgovine u komunikaciji sa prodavačicom
Regionalni voditelj prodaje u komunikaciji s voditeljem trgovine
Prodavač na blagajni u komunikaciji s kupcem

Marija, pomoćnica voditelja trgovine

U trgovini je uvijek prisutan smijeh, na taj način nam je puno lakše odraditi potrebne zadatke. Svi u trgovini smo skladan tim, a svoj posao radimo sa smješkom i s ljubavlju.

Matea, zamjenica voditelja trgovine

Najviše se ponosim svakim djelatnikom kojeg odškolujem i koji dalje napreduje, kad vidim da je dio njegovog uspjeha temeljen i mojim trudom.

Stipe, voditelj trgovine

Najviše volim školovati ljude. To smatram ulaganjem u zaposlenika i u posao – ako se dobro uloži vrijeme u nekoga, sutra se to već vrati.

Branimir, regionalni voditelj prodaje

Motiviran zaposlenik se ne ograničava na izvršavanje rutinskih zadataka nego stalno traži priliku za osobni razvoj i zadovoljan je kada može preuzeti odgovornost za pojedine zadatke.

Mario, prodavač

Ljudi koje upoznajem tijekom školovanja, obuka, rada u vlastitoj trgovini, ali i na ispomoći na moru, ostaju kao vječiti pozitivni trag u mom životu.

Često postavljena pitanja

Ovdje možeš pronaći odgovore na najčešće postavljena pitanja o radu u našim trgovinama.