Odaberi Lidl

Prodaja i trgovina

Imam kolege koji
mi pomažu i
bodre me.

Lucija, Prodavač

Prodaja i trgovina

Naša centrala

Uspješni smo jer se
sve točno zna i imamo
jednostavne procese.

Nataša, Nabava

Naša centrala

Dualni studij

Ponosan sam na posao koji
radim, jer je dinamičan
i nepredvidiv.

Mario, Dualni student

Dualni studij

Start@Lidl

Start@Lidl
Tvoj dobar početak!
Start@Lidl
 • Start@Lidl

  Start@Lidl

  Nedavno ste završili studij i tražite dobar početak karijere? Saznajte više o našem Start@Lidl programu!

  » Više o Start@Lidl
 • Poslodavac prvog izbora, Lidl

  Poslodavac prvog izbora 2016.

  Tvrtka Lidl Hrvatska je, prema istraživanju Poslodavac prvog izbora 2016. internetskog portala Mojposao.net, zauzela visoko drugo mjesto. U istraživanju je sudjelovalo gotovo 15.000 ispitanika od početka studenog 2015. do kraja travnja 2016.godine. Prema percepciji ispitanika, najvažniji razlog zašto je Lidl zauzeo drugo mjesto jest sigurnost radnog mjesta, visoka socijalna odgovornost i mogućnost za napredovanje u struci. Nadalje, ispitanici su istaknuli i harmonične odnose na radnom mjestu te visinu plaće i ostale beneficije kao razloge zašto je Lidl drugi na listi poslodavaca prvog izbora.

  » Više o rezultatima istraživanja
 • Lidl, Poslodavac partner

  Certifikat Poslodavac Partner

  Već smo pet godina dobitnik Certifikata Poslodavac Partner, priznanja za izvrsne prakse u upravljanju ljudskim resursima.

  » Više informacija
 • Dvorana Lidl na ZŠEM-u

  Dvorana Lidl na ZŠEM-u

  Podržavamo učenje, razvoj i obrazovanje. Kako bi studentima ova akademska godina bila ugodnija i ljepša, uredili smo jednu dvoranu na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. Od ove godine ta dvorana nosi ime dvorana Lidl, na što smo jako ponosni. Svim studentima želimo uspješnu akademsku godinu!

  » Galerija fotografija
 • Dan zaposlenika

  Dan zaposlenika

  Međunarodni praznik rada proveli smo slaveći Dan zaposlenika na zagrebačkom Jarunu, okupivši sve naše zaposlenike iz cijele Hrvatske. Sve Lidlove trgovine toga su dana bile zatvorene, a više od 1500 Lidlovih zaposlenika okupilo se na jarunskom Otoku mladosti, gdje su svoj dan obilježili uz brojne sportske i društvene aktivnosti te koncerte poznatih zvijezda – Severine i Parnog Valjka. Ove godine, proslavili smo i 10 godina poslovanja u Hrvatskoj, što je bio još jedan od razloga za slavlje. Mi smo se zabavili odlično, pogledajte galeriju fotografija!

  » Pogledajte galeriju slika